Társasház takarítás Budapest

Társasház takarítás

A társasház érdekeinek képviselése felelősségteljes feladat, a lakóközösség Önt választotta Közös képviselőjüknek, mert az Ön ítélőképességében és elkötelezettségében megbíznak.  A társasház körüli megszavazott munkálatokra Ön választja ki a feladat ellátására legalkalmasabbnak tűnő  és legjobb árat biztosító céget.

Egy takarító cég megbízásánál elsődleges szempont a takarítás ára. Egy társasház takarítás kikalkulálása több mindentől függ. Függ a lépcsőház méretétől,  a takarító személyzet számától,  a tisztítószer szükséglettől , a megrendelt takarítási feladatoktól , a takarítás  egy hónapra eső számától.  A takarító piacon nem mi nyújtjuk a legolcsóbb takarítási szolgáltatást, de lehetünk olcsóbbak a jelenlegi takarító cégnél,  minőségi takarítást kínálunk minőségi tisztítószerekkel, megbízható munkaerővel, elérhető áron. A takarítás során korszerű eszközöket és tisztítószereket használunk, melyet minden esetben a terület sajátosságaihoz igazítunk, így a munkavégzés költséghatékony.

Az általunk felhasznált tisztítószerek az előírásoknak megfelelően, biztonsági adatlappal rendelkeznek. Nagyobb méretű aulák, folyosók rendben tartásához két vödrös takarító kocsit biztosítunk a helyszínre, melynek használatát a személyzet ismeri. Az általunk használt tisztítószerek, 90% biológiailag lebomlik, ezért kíméli a környezetet és mégis jó illatúak. A rongyokat ellenőrizhetően, szín alapján használjuk, így elkerülhető a keresztfertőzés forrása. A piros rongy a szemetes edény, sárga rongy a kukatároló többi része, kék rongy a társasház lépcsőházának felszereléseire. A koszos jó állapotú rongyokat színük szerint válogatva mosodában mossuk.

Üzletpolitikánk a legjobb ár-érték arány megteremtése, a  színvonalas munkavégzés kialakítása, a Megbízóval történő folyamatos kapcsolattartás. Minden egyes társasház egy új kihívás. Kihívás a lakóközösség bizalmának elnyerése, hiszen nem ismerik a munkánkat, ki kell érdemelni a munkánk iránt a bizalmat, a tisztaság megtartásával vagy a tisztaság kialakításával. A kapcsolattartás többféleképpen történik. Telefonon és személyesen is elérhetőek vagyunk.

A társasházak üzenő falán takarítási naplót vezetünk. A takarítási naplón a takarítás dátumát a kollégánk az elvégzett munka után aláírja, mellette lévő rubrika az észrevételeknek fenntartott rész, ahol észrevételeit megüzenheti, és egy rész ahol kollégánk válaszol észrevételére. A takarítási napló ellenőrzési célt is szolgál, a takarító kolléga aláírása igazolja a takarítás elvégzését, az észrevételek pedig az esetleges hiányosságokat, vagy megelégedettséget. Az észrevételek függvényében a kolléga nem megfelelő munkavégzése esetén elbocsátást von maga után. A takarítási naplón kívül személyes ellenőrzés is van, kötelezően havonta minimum  2 alkalom. Ilyenkor egy vezető kolléga előre nem bejelentett időben felkeresi a területet, melyről jegyzőkönyvet készít. A jegyzőkönyvben szerepel, a takarítási napló észrevételei, a helyszínen látott állapotok dokumentálása.  A kommunikáció  részét képezi, az előre egyeztetett munkálatok  időpontjának közzététele, melyet 14 nappal a munka megkezdés előtt, a faliújságon jelzünk.

Önnek, mint közös képviselő a társasház ügyeivel rengeteg teendője van, a lakók a problémájukkal Önt keresik fel, nem hiányzik Önnek sem, ha a rengeteg dolog mellé még a takarítás hiányosságaival kellene foglalkoznia. Amit csomagban kínálunk Önnek:

A közös területeinek takarítási feladatai napi, heti rendszerességgel  történő ellátása.

Közös területek söprése és felmosása

Szemetes edények  ürítési napokon ki-be mozgatása,

Locsolás, udvar és utcafront takarítása,  (minden alkalommal)

Korlátok, kapaszkodók kilincsek fertőtlenítő letörlése ( minden alkalommal )

Szemetes tartályok időközönkénti fertőtlenítése ( igény szerint )

Téli időszakban hó eltakarítás, síkosság mentesítés

Kiégett égő csere ( minden alkalommal )

Pókhálózás ( minden alkalommal )

Bejárati zóna üvegeinek takarítása ( minden alkalommal )

Lift fertőtlenítő takarítása ( minden alkalommal )

Száraz vezetékes dobozok portalanítása ( megrendelés szerint )

Postaláda portalanítása ( megrendelés szerint )

Fűtéscsövek portalanítása ( megrendelés szerint )

Párkányok portalanítása ( megrendelés szerint )

Szőnyegtisztítás ( megrendelés szerint )

A felsorolt feladatokon kívül, az Önök társasházának igényeire szabott tisztítási feladatok elvégzése. Több társasház tisztántartásának megrendelése esetén, további jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.

Budapest alábbi kerületeiben:

Budapest V, VI, VII, XIV, XIX, XX.