Irodatakarítás

Meglátogatta a weboldalunkat,  tehát szüksége van egy költséghatékony  takarítási megoldásra, vagy mert nincs megelégedve a jelenlegi takarítói szolgáltatással, esetleg Önök takarítanak és felismerték a problémát, vagy még nem ismerték fel a problémát, de érdeklődnek, hogy az Önök üzletét, irodáját mennyiből lehetne takaríttatni.

Több ok is lehet, hogy miért szeretnének takarítócéget  váltani, a leggyakoribb, a felületes takarítás esetleg a rendszeresen elfelejtett takarítási nap vagy a jelenlegi takarítócégnél olcsóbbat keresnek.

A felületes takarítás megszüntetésére van megoldás, az Ön irodájára, üzletére szabott takarítási listát állítunk össze takarító kollégánknak,  figyelembe véve az Önök igényeit, működő jelzőrendszerünk van, telefonon vagy e-mail formában is jelezheti észrevételét. A takarítás tényleges minőségéről és  megtörténtéről minden hónap végén “teljesítés igazolás formanyomtatvány” formájában az iroda vagy üzletvezetőnek igazolni kell.  A takarítást abban az időben végezzük  amikor Önök kérik, így nem zavarjuk az irodában zajló munkát, sem pedig az üzletének vevőit.  A takarítást a megbeszélt időben végezzük, és a mi hibánkból nem marad ki takarítási nap, ha mégis előfordulna ilyen, és ezt Önök jelzik aznap, adott hónapban a takarítás költségét  elengedjük.

Üzlet vagy irodavezetőként fontos a költségek minimalizálása, így a takarítást is lehet, megpróbálja a kollégákkal megoldani,hosszútávon nem a legjobb megoldás,  van úgy, hogy az irodában összegyűlik a munka, ilyenkor  kollégája esetleg munkaidején kívül túlórában próbál kitakarítani, a látványos dolgokat gyorsan megcsinálni, esetleg az Ön távollétében munkaidőben teszi ugyanezt az üzleti munkát félbehagyva a korai hazajutás reményében. Irodája ügyfeleket is fogad, kollégája munkaidőben takarít, megmarja a ruháját a ráfröccsenő tisztítószer , vagy törölgetés közben piszkos lesz a fehér blúz, esetleg megváratja a takarítás miatt az Ügyfelet vagy a telefon csörgését nem hallja meg.  Túlórázni senki sem szeret, főleg ha nem fizetnek érte,  de ki kell takarítani és Ön kollégájának túlórában elszámolja a takarítást,  a túlórában ledolgozott takarítás óraszáma és annak járulékai terhelik az irodát plusz költségként,  amihez hozzájön a tisztítószerek költsége is.

Általános irodatakarítási feladatok, napi vagy heti ismétlődéssel:  egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot:

Szemetes edények ürítése,

Mosogatás,

Pultfelület fertőtlenítése,

Mikró belsejének tisztítása,

Íróasztalok fertőtlenítése,

Mellékhelyiség fertőtlenítése,

Csapok csaptelepek vízkőmentesítése,

Porszívózás,

Ügyfélfogadó tér bútorainak fertőtlenítése,

Bejárati ajtó üvegének tisztítása,

Felmosás.

Kezdőlap                         Kapcsolat                           Vissza a lap tetejére