Irodatakarítás

Meglátogatta a weboldalunkat,  tehát szüksége van egy költséghatékony  takarítási megoldásra, vagy mert nincs megelégedve a jelenlegi takarítói szolgáltatással, esetleg Önök takarítanak és felismerték a problémát, vagy még nem ismerték fel a problémát, de érdeklődnek, hogy az Önök üzletét, irodáját mennyiből lehetne takaríttatni.

Több ok is lehet, hogy miért szeretnének takarítócéget  váltani, a leggyakoribb, a felületes takarítás esetleg a rendszeresen elfelejtett takarítási nap vagy a jelenlegi takarítócégnél olcsóbbat keresnek.

A felületes takarítás megszüntetésére van megoldás, az Ön irodájára, üzletére szabott takarítási listát állítunk össze takarító kollégánknak,  figyelembe véve az Önök igényeit, működő jelzőrendszerünk van, telefonon vagy e-mail formában is jelezheti észrevételét. A takarítás tényleges minőségéről és  megtörténtéről minden hónap végén “teljesítés igazolás formanyomtatvány” formájában az iroda vagy üzletvezetőnek igazolni kell.  A takarítást abban az időben végezzük  amikor Önök kérik, így nem zavarjuk az irodában zajló munkát, sem pedig az üzletének vevőit.  A takarítást a megbeszélt időben végezzük, és a mi hibánkból nem marad ki takarítási nap, ha mégis előfordulna ilyen, és ezt Önök jelzik aznap, adott hónapban a takarítás költségét  elengedjük.

Üzlet vagy irodavezetőként fontos a költségek minimalizálása, így a takarítást is lehet, megpróbálja a kollégákkal megoldani,hosszútávon nem a legjobb megoldás,  van úgy, hogy az irodában összegyűlik a munka, ilyenkor  kollégája esetleg munkaidején kívül túlórában próbál kitakarítani, a látványos dolgokat gyorsan megcsinálni, esetleg az Ön távollétében munkaidőben teszi ugyanezt az üzleti munkát félbehagyva a korai hazajutás reményében. Irodája ügyfeleket is fogad, kollégája munkaidőben takarít, megmarja a ruháját a ráfröccsenő tisztítószer , vagy törölgetés közben piszkos lesz a fehér blúz, esetleg megváratja a takarítás miatt az Ügyfelet vagy a telefon csörgését nem hallja meg.  Túlórázni senki sem szeret, főleg ha nem fizetnek érte,  de ki kell takarítani és Ön kollégájának túlórában elszámolja a takarítást,  a túlórában ledolgozott takarítás óraszáma és annak járulékai terhelik az irodát plusz költségként,  amihez hozzájön a tisztítószerek költsége is.

Általános irodatakarítási feladatok, napi vagy heti ismétlődéssel:  egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot:

Szemetes edények ürítése,

Mosogatás,

Pultfelület fertőtlenítése,

Mikró belsejének tisztítása,

Íróasztalok fertőtlenítése,

Mellékhelyiség fertőtlenítése,

Csapok csaptelepek vízkőmentesítése,

Porszívózás,

Ügyfélfogadó tér bútorainak fertőtlenítése,

Bejárati ajtó üvegének tisztítása,

Felmosás.

Kisebb forgalmat lebonyolító irodák, üzletek heti egyszeri rendszeres költséghatékony takarítása  havi  bruttó 15.000Ft /hó ( 50 nm-ig) tisztítószerrel együtt

Egyedi árajánlatért érdeklődjön

irodatakarítás Budapest I.kerület, irodatakarítás Budapest II. kerület, irodatakarítás Budapest III. kerület, irodatakarítás Budapest VI. kerület, irodatakarítás Budapest V. kerület, irodatakarítás Budapest VI. kerület, irodatakarítás Budapest VII. kerület, irodatakarítás Budapest VIII. kerület, irodatakarítás Budapest IX. kerület, irodatakarítás Budapest X.kerület,  irodatakarítás Budapest XI. kerület, irodatakarítás Budapest XII. kerület, irodatakarítás Budapest XIII. kerület, irodatakarítás Budapest XIV. kerület,  irodatakarítás Budapest XV. kerület,irodatakarítás Budapest XVI. kerület, irodatakarítás Budapest XVII. kerület, irodatakarítás Budapest XVIII. kerület, irodatakarítás Budapest XIX. kerület, irodatakarítás Budapest XX. kerület, irodatakarítás Budapest XXI. kerület, irodatakarítás Budapest XXII kerület,irodatakarítás Budapest XXIII. kerület,

Kezdőlap                         Kapcsolat                           Vissza a lap tetejére